Tüm Türkiye ile birlikte Nazilli’de 27 bin öğrenci dersbaşı yaptı. Okulların ilk günü olması dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.
Nazilli Beşeylül Ortaokulu, öğrencilere 'hoş geldin' etkinliği düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikler, günün anlam ve önemini anlatan Okul Müdür Yardımcısı Turgut Çakıcı’nın konuşmasıyla devam etti. Ardından okuldan mezun olarak Nazilli Fen Lisesi’ni kazanan Emine Biney, 5-F sınıfı öğrencisi Açelya Eylül Kılıç’a çiçek takdim etti. Daha sonra 7/H sınıfından Zeynep Dilara ve Ayça Çıplak şiir okudu. Son olarak öğrenciler çalınan müziklerle okul bahçesinde gönüllerince eğlendi.

"YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN"

Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunan Beşeylül Ortaokulu Müdür Yardımcısı Turgut Çakıcı, okulun işleyişi hakkında bilgiler verdi. Çakıcı konuşmasının devamında, “Ders zili çaldı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız belasız eğitim dolu bir sene geçirmek istiyoruz. Okul, veli ve öğrenci işbirliğiyle okulumuzu en iyi yerlere getirip en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.      
  Tüm Türkiye’de 17 Eylül’de başlayan birinci kanat dönemi, 18 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 21 Ocak-1 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 tarihinde başlayıp 14 Haziran 2019 günü tamamlanacak.

Haber Videosu