NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı’nın ev sahipliğinde, aile ortamında geçen bayramlaşmaya üyeler ve aileleri katıldı.
NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı bayramlaşmada yaptığı konuşmada, engelliler, aileleri ve sorunlarından bahsetti, bundan sonra yapılacak çalışmalar için engelliler ile birlik sözü verdi. 
  NAZENDER ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı, “Engellilerin hayatın içinde olmaları için gerekli araçları 7 ay gibi kısa bir sürede giderdik. 30 adet akülü, 50’nin üzerinde manuel ve 9 adet oturamayan engelliler için yataklı sandalyeyi, Nazilli ve çevre ilçelerdeki engellilere dağıttık. Hatta Denizli, Kuşadası, Karacasu, Kuyucak gibi yerlere dahi akülü tekerlekli sandalye verdik” dedi.

İDARECİLERDEN İLGİ BEKLİYORLAR 

Artık büyük projeler için çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Yazıcı, “Umarım kent idarecileri bizim hızımıza yetişir ve beraber çalışırız. Nazilli idarecilerinin de projelere katılmaları için gerekli iletişime geçtik inşallah beraber Nazilli’yi engelsiz şehir haline getireceğiz. Ama kent idarecilerinin de aynı şekilde duyarlı olmasını bekliyoruz. Aksi bir durumda tüm yaşananları kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.