Kuşadası güvercin maskotu, ilçeye rehberlik yapıyor, yüzüyor, geziyor, eğleniyor, oldukça neşeli bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada 700 bin takipçiye ulaşan "Kuşadası Güvercin" isimli facebook sayfasıyla, yerli ve yabancı milyonlarca kişiye Kuşadası’nın tanıtımı yapılıyor.

TANITIM ÇALIŞMALARI SONUÇ VERİYOR  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, ilçe tanıtımına büyük önem verdiklerini, oda olarak ilklere imza atmayı sürdüreceklerini kaydetti.  
  Tanıtım çalışmalarının meyvelerini vermeye başladığını aktaran Akdoğan, "Turizmin başkenti olan güzel ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak ve beraberinde esnafımızı da hareketlendirmek amacıyla başladığımız tanıtım çalışmalarımız sonuçlarını vermeye başladı. Bayramda ilçemize olan ilgi, bunun bir göstergesi" dedi.

"AMACIMIZ ESNAFIN YÜZÜNÜN GÜLMESİ"

Tanıtım çalışmalarına yenilerini ekleyerek devam etmenin öneminden söz eden Akdoğan, şunları kaydetti: "Önemli olan bunun devamını getirebilmek. Biz de bu nedenle tanıtım çalışmalarımıza sürekli yenilik katarak devam ediyoruz. 700 bin takipçiye yaklaşan Kuşadası Güvercin isimli Facebook sayfamız, Boomsocial’in sosyal medya ölçümleme ve analizlerine göre seyahat sektöründe Türkiye’de devleri geride bırakarak 6. sıraya yükselmiş durumda. Bir ilk olan ve büyük ilgi gören Kuşadası illüstrasyon haritamızın ardından maskot çalışmalarımız da oldukça beğenildi. İllüstrasyon haritamız da, maskotumuz da üyelerimizin kullanımına açıktır. Ekibimiz, önümüzdeki sezon için de çalışmalarına devam ediyor. Amacımız, bayramda esnafımızın yüzünün gülmesidir."