Çine Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarının kapanış programı, Çine Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ve Yunus Emre Kur’an Kursu öğrencilerinden Damla Dağtekin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

"HİZMETLERİN İNCİSİ MESABESİNDEDİR"

Programın açılış konuşmasını yapan Çine Müftüsü Mehmet Atay, sözlerine, “İlk vahyini ‘Oku’ emriyle başlatan yüce Allah’a hamdolsun” diyerek başladı. Atay, konuşmasının devamında, “Başkanlığımız 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmetlerinde gösterdiği hedefler doğrultusunda yaptığımız hizmetlerin incisi mesabesindedir. Çocuk yaşlarda Kur’an eğitiminin verilmesi bizim geleneğimizde de var olan bir husustur. Şimdi 4-6 yaş Kuran kurslarımız bu geleneğin bir anlamda ihyası anlamına gelmektedir. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Biraz sonra bu minik yavrularımızın kocaman yürekleriyle ortaya koyacakları hünerlerine şahitlik edeceğiz. Bu vesileyle başta hocalarımız yardımcı ablalarına, her aşamada destek olan öğrenci velilerine ve kurs aile birliğine çok teşekkür ediyorum. Programın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Programda minikler hazırlamış olduğu, Hoş Geldiniz, Bir Gül Aldım Elime, Hadis, Ekmek, Semazen, Davul, Birsin Allah’ım ve Sultanlar rondunu gösterime sundu. Daha sonra öğrencilerden Erol Berk Uyar tarafından İstiklal Marşı okundu. Program sonunda öğrencilere teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Haber Videosu