Türkiye’nin en köklü kulüplerinden ve mazisi başarılarla dolu olan Bursaspor’un Nazilli’deki temsilcisi Yeşil Timsahlar Spor Kulübü U13 Futbol Takımı, sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. İsabeyli Şırlanspor Futbol Sahası'nda saat 18.00’de Nazilli Belediyespor ile karşı karşı gelen Yeşil Timsahlar, maça hızlı başladı. Yeşil Timsahlar, maçın başında golcü Ali Yakup Akgül’ün ayağından ardı ardına gelen muhteşem iki golle öne geçti. Maçın devamında da Siyah Beyazlılar karşısında üstün oynayan Yeşil Timsahlar, ilk yarı bitimine yakın Baran Öçalan’ın 30 metreden 90’a attığı nefis golle 3-0 öne geçti. Nazilli Belediyespor'un tek golüyle birlikte maçı 3-1 Yeşil timsahlar kazandı. Maça galibiyet parolasıyla çıkan ve bunu ilk yarıda attığı gollerle kanıtlayan Yeşil Timsahlar, maç boyunca Nazilli Belediyespor önünde üstün bir oyun sergiledi.

“NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Kalan 2 maçı alarak U13 olarak ligi nağmağlup şampiyon tamamlamak istediklerini ifade eden ve maçı yorumlayan Yeşil Timsahların Teknik Sorumlusu Orhan Atalay, “Futbolcularımı kutluyorum. Nazilli Belediyespor önünde maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Oyuncularım istediklerimizi eksiksiz yerine getirdi. 1 kere geldiler, o da gol oldu. Daha 2 hafta olmasına rağmen 26 gol atıp sadece 3 gol yedik ve şampiyonluğumuzu garantiledik. Kalan 2 maçımızı da alarak nağmağlup olarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

“DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA VE İNANCIN ESERİ”

Yeşil Timsahlarspor Kulübü olarak aldıkları bu başarılarının disiplinli çalışma ve inancın bir eseri olduğu dile getiren Yeşil Timsahlar Kulüp Başkanı Adnan Menderes, “Nazillili çocuklara fırsat verilmesi, ciddi ve planlı çalışma sonucunda neler yapabileceklerini gördük. Oynanan maçlar sonunda toplam 26 atıp sadece 3 gol yedik. Daha 2 hafta var. Bu iki haftada galip gelmek istiyoruz. Okulumuzda oyuncularımız özverili ile oynuyor. Oyuncularımıza Süper Lig ekiplerinden teklifler alıyoruz. Bursaspor Futbol Okullarında eğitilen futbolcu kardeşlerimizi ileriki günlerde büyük takımlarda görmek bizleri mutlu edecek. Bu arada Yaz Okulu Futbol Okulumuz kayıtları başlamıştır. Ücretsiz evden alınarak antrenman bitiminde de eve teslim öğrenciler evlerine bırakılıyor. Bu arada bu başarılarda en büyük pay sahibi olan antrenörlerimiz Orhan Atalay, Murat Akkaş ve Can Çatalkaya’ya ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCU FABRİKASI

Her sezon Bursaspor'a oyuncu vererek adeta futbolcu fabrikası olarak bilinen Yeşil Timsahlar'da sezon boyunca öne çıkan gol makinası Ali Yakup Akgül ile Emrullah Çöğğün’e 4 büyüklerden transfer teklifleri yağıyor. Bu arada 2008 doğumlu Eymen Gerçekten ve Ahmet Efe Çakmakkaya gösterdikleri performansla büyük takımlar tarafından izlenmeye alındı. Takımdaki diğer oyuncuların da diğer takımların radarına girdiği öğrenildi.