Aydın Ticaret Odası 17. Meslek Komitesinin organize ettiği seminere 200’e yakın AYTO Üyesi katıldı. 3 bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşümü, ikinci bölümde pastacılıktaki uygulama alanları ve son bölümde ise sunum teknikleri anlatıldı. Usta şefler Soner Kır, Cengiz Biçer ve Ramazan Tercüman’ın sunumunda gerçekleşen seminerde çikolata ile süsleme teknikleri, püf noktalar, pratik bilgiler ve çikolata hakkında doğru bilinen yanlışlar üzerine duruldu.
Pastacılar, AYTO seminerinde buluştu
Çikolata sektörünün önde gelen isimleri AYTO’nun düzenlediği “Aydın Pasta ve Çikolata” seminerinde buluştu.
Trend Haberler
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Nazilli'de sağanak yağış etkili oldu, ağaçlar devrildi
İş arayanlar dikkat -Nazilli ve çevre ilçelerden 150 kişi alınacak
Kuyucak'ta 4 bin metrekare arazi için acele kamulaştırma kararı
Karacasu'da devrilen ağaçlar ortalığı yıktı geçti
Meksa Yatırım, 15'inci şubesini Nazilli'de açtı