Köşk’e daha iyi hizmet etmek için hizmet makamı olan belediye başkanlığına soyunan Köşk Ziraat Odası eski Başkanı Veli Tuna, seçim çalışmalarını doludizgin sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretleriyle sürekli halkın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Veli Tuna, seçim çalışmalarını Kıran Mahallesinde sürdürdü. 
  Kıran'da Mustafa Bölük isimli vatandaşın evine misafir olan Veli Tuna, akşam yemeğini Bölük ailesiyle birlikte yedi. Daha sonra mahalle meydanına geçen Veli Tuna ve meclis üyesi adayları, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Mahalleli kadınların da yakın ilgi gösterdiği Veli Tuna, yaşlıların hayır duasını aldı.

 ‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

Kıran halkına projelerini anlatan Veli Tuna, vatandaşların sorularını da yanıtladı. Halkın teveccühünün kendilerini daha da güçlendirdiğini kaydeden Tuna, “Kıranlı hemşehrilerimizleydik,  kucaklaştık, hasret giderdik. Projelerimizi anlattık, onları dinledik. Yanında olduğumuz, dertlerini dinlediğimiz her hemşehrimizin bizlere güvendiğini görmek mutluluk verici. Allah’ın izniyle birlikte başaracağız” dedi.
  Kıran’dan mutlu bir şekilde ayrılan Tuna, ayrıca kendisini akşam yemeğinde ağırlayan Mustafa Bölük ve ailesine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.