Akyeniköy Şehit Soner Turan İlk ve Ortaokulu Konferans Salonu'nda sergilenen ilk oyunda Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu, İlçe protokolü önünde ve halkın katılımıyla oyunlarını sergilediler. Akyeniköylü öğrencilerden oluşan ve adını oynadıkları oyundan alan topluluğun 3 seans olarak sahneledikleri oyunu, İlkay Yamankaçar'in yönetti. Oyun beğeni toplarken, öğrencilerin bu çabası Didim Belediyesi'nce de takdir topladı.

İLÇE PROTOKOLÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise tiyatro topluluğu öğrencilere destek olarak Kuşadası-Davutlar’a geziye gönderirken, öğrenciler yorgunluk attı. Akyeniköylü öğrenciler daha sonra oyunlarını izlemeye gelen İlçe protokolüne teşekkür ziyaretlerinde bulunurken, yapacakları etkinliklerle ilgili de bilgiler verdiler.

ÇALIŞMALARINI ULUSAL BOYUTA TAŞIMAK İSTİYORLAR


Didim Kaymakamlığı'ndan ve Didim Belediyesi'nden destek sözü aldıklarını belirten Usta Öğretici İlkay Yamankaçar, çalışmalara devam edeceklerini, ilçe merkezinde de oyunu sahneleyeceklerini dile getirdi. Yamankaçar hazırlayacakları başka oyunları sahneleyeceklerini, çalışmalarını ulusal boyuta taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.