Serginin açılışına çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve ATRO Başkan Yardımcısı Celal Küçük katıldı. Sergi, ATRO üyesi rehberler Mesut Yılmaz ve Murat Beşbudak’ın gezileri sırasında çektikleri fotoğraf karelerinden oluşuyor. Açılışta konuşan ATRO Başkan Yardımcısı Küçük, fotoğrafların büyük ilgi gördüğüne işaret ederek ev sahipliğinden dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

BAŞKAN KAYALI TEBRİK ETTİ            

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ise turist rehberliği mesleğinin doğru gözlem gerektirdiğini belirterek, Yılmaz ve Beşbudak’ın fotoğraflarının birer eser olma özelliği taşıdığını ifade etti. Kayalı, Kuşadası’nın sanata ne kadar duyarlı olduğunu gösterdiğini, sanatsal açıdan değerli eserlerin sahiplerine karşı belediye olarak duyarlı davrandıklarını söyledi.

24 MART'A KADAR AÇIK KALACAK

Kayalı’nın ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, sergi sahibi rehberler Mesut Yılmaz ve Murat Beşbudak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İnsanın kendisinin bir sanat eseri olduğunu aktaran Yücel, sanat eserlerinin sergilenmesinin bir kamu görevi olduğunu vurgulayıp sanatçılara teşekkür etti. Öte yandan fotoğraf sergisi 24 Mart tarihine kadar açık kalacak.