Tadım Paneli Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu tarafından katılımcılara, zeytinyağının sınıflandırılması, kaliteyi etkileyen faktörler, zeytinin işlenmesi ile duyusal tadım metodu, zeytinyağının negatif ve pozitif özellikleri konuları hakkında eğitim verildi. Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanları Gözde Şahin Kapankaya, Barış Şenol ve Aysun Uğur tarafından, iki olumlu özellikli, dört kusurlu zeytinyağı olmak üzere altı numunenin duyusal analizi tadım yapılarak anlatıldı. Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli tarafından eğitimin her yıl 12. sınıf yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerine geleneksel olarak verilmesi planlandı.
Geleceğin şeflerine tadım eğitimi
Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde farkındalık eğitimi düzenlendi. Eğitim, okul öğretmenleri, yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerinin yanı sıra Ziraat Odası Başkanı ve ünlü modacı Nail Yurdakul’un da aralarında olduğu 55 kişiye verildi.
Trend Haberler
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Nazilli'de sağanak yağış etkili oldu, ağaçlar devrildi
İş arayanlar dikkat -Nazilli ve çevre ilçelerden 150 kişi alınacak
Kuyucak'ta 4 bin metrekare arazi için acele kamulaştırma kararı
Karacasu'da devrilen ağaçlar ortalığı yıktı geçti
Meksa Yatırım, 15'inci şubesini Nazilli'de açtı