Hasköy Ortaokulu ilk kez 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirdi. Okul bahçesinde kurulan stantlarda Okul Müdürü Servet Çetintepe’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün ve Yılmaz Bilen, Hasköy Muhtarı Hüseyin Danacı, öğretmenler, mahalleli ile öğrenciler katıldı.

"ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDERİM"

Proje Koordinatörü Ayşe Yel ve 7 öğretmenin kontrolünde 47 öğrencinin Fen, Matematik, Teknolojik Tasarım, Sosyal Bilimler, Görsel Sanatlar, Bilişim, Türkçe, İngilizce ve Din Kültürü alanındaki 22 projesi sergilendi. Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün ve Yılmaz Bilen tek tek projeleri gezerek öğrencilerin sunumlarını dinledi, merak ettiklerini sordu. Şube Müdürü Latif Akgün, “Çok güzel projeler gördüm. Demek ki bütün paydaşlar destek verdiğinde kırsal mahallelerde de bu tür etkinlikler yapılabildiğini bize gösterdiler. Çocuklarımızı çok tebrik ederim ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

“BÜYÜK BİR HEYECAN YAŞIYORUZ”

Hasköy Ortaokulu olarak ilk bilim fuarı yapmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını ifade eden Ayşe Yel, “47 öğrenci ve 7 öğretmenimizin katılımıyla ilk bilim fuarımızı gerçekleştirdik. İlk olduğu için özellikle öğrencilerimiz çok heyecanlı. Bundan sonra her sene yapmaya çalışacağız. Bizi yalnız bırakmayan ve emek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.