Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Gençlik Kolları, Efeler başta olmak üzere çevre mahallelerde bulunan yardıma muhtaç ailelere yardımlarını devam ettiriyor. CHP Efeler Eski Dönem Gençlik Kolları Başkanı Sedat Gürbüz, bir dönem Efeler Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği yapan İlhan Karakol'un Pınardere köyünde yaşayan kimsesiz Gülizer teyzenin evini yenileyerek işe başladıklarını belirtti.
Pınardere mahallesinde tek başına yaşayan ve 2 yıldır evinde elektirik bulunmayan Gülizer teyze'ye ulaştıklarında evinin yaşanılamayacak kadar kötü bir halde olduğunu kaydeden Gürbüz, "Gülizer teyze'nin yanına gittiğimizde evi içler acısı bir haldeydi" diye konuştu.

"GÜLİZAR TEYZE'NİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞER"


Gençlik Kolları olarak Gülizar teyze için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını dile getiren Gürbüz, "Efelere bağlı Pınardere köyümüzdeki Gülizar teyzemize ulaştık ve Gülizar teyzemizin kimsesi olmadığını öğrendik. Harap şekilde olan evi gördükten sonra Gülizar teyzenin çocuğu, torunu, yeğeni olmaya karar verdik. Evinde 2 yıldır elektrik kullanmayan Gülizar teyze taşıma su ile gündelik yaşamını sürdüremye çalışıyor. Elektrik tesisatını elden geçirip, hiç bilmediğimiz yapmadığımız halde duvarlarının sıvasını boyasını yaptık. Gülizar teyzenin ilk ışığı açtığımızdaki yüzündeki gülümseme bizim için herşeye değer. Cidden Gülizar teyzemizin evinin hali görülmeye değer" ifadelerini kullandı.

"BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLACAK"


Kurban Bayramına kadar Gülizar teyzemizin tüm ev eşyalarını tamamlayacaklarını aktaran Gürbüz, "Koltuk takımından beyaz eşyasına kadar her şeyini tamamlayacağız. Arkadaşlarımızla bir karar aldık Gülizar teyzemizi manevi annemiz olarak göreceğiz ve evini hiç bir zaman boş bırakmayacağız. Kurban Bayramında belirlediğimiz bir günde hep birlikte Gülizar teyzemizin elini öpmeye gideceğiz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarımız doğrultusunda bir çok telefon aldık. Herkes elini taşın altına koymak istiyor. İnanıyorum ki bizim İmece usulü ile yapmış olduğumuz bu davranış herkese örnek olacak. Evet bizler var olmaya devam edeceğiz. Gülümseme sebebi olmaya devam edeceğiz. Bize her zaman her konuda destek olan ağabeyimiz olarak gördüğümüz Aydın Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı  İbrahim Gürdal'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.