Nazilli Sümer Mahallesi’nde yaklaşık 12 yıldır faaliyetini sürdüren Lider Erkek Yurdu yönetimi, geleneksel 'Bahara  Merhaba Mangal Partisi'ni yurt bahçesinde gerçekleştirdi.  Yurdun sahibi Osman Kana, öğrencilere verdikleri önemi göstermek için her yıl mangal partisi düzenlediklerini belirtti. Öğrenciler çalışanların hazırladığı ızgara köfte, tavuk, çorba, pilav ve makarnayı açık havada hep birlikte yerken, bol bol sohbet etti.

BAŞKAN ÖZCAN DA KATILDI 

Nazilli’de Lider Erkek Yurdu geleneksel mangal partisini yurdun bahçesinde gerçekleştirdi. Mangal  partisine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Dumlupınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Uludağ da katıldı.

YÜKSEKOKULLARIN TAŞINMASINDAN YAKINDI 

Öğrencileri ticari emtia olarak görmediklerini, eğitimleri ve sağlıkları için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade eden yurt sahibi Osman Kana, “Üniversite öğrencileri Nazilli için canlı reklam. Türkiye’nin her yerinden buraya geliyorlar. Nazilli’yi sevmeleri bizim için önemli. Ancak Nazilli ve İsabeyli’deki yüksekokulların bir kısmı Aydın’a taşındı. Bu Nazilli esnafı için çok büyük bir kayıp” sözleriyle öğrencilerin bölge ekonomisi için önemini hatırlattı.