Aydın’da Vali Yavuz Selim Köşger, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Köşger bu kez Efeler ilçesindeki Yeni Sanayi Bölgesi 3. Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammed Ali Künkçü, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi ile birlikte daire müdürlerinin yer aldığı ziyarette Vali Köşger, sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılandı.

“MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Sanayi esnafının sorunlarının çözümü için böyle bir programın düzenlendiğini belirten Başkan Çetindoğan, “Sanayi esnafı kardeşlerimiz bu toplantıda sorunlarını söyleyecek, biz de bu sorunlarınıza cevap bulmaya çalışacağız” dedi. 
  Her zaman esnafın dertlerine çözüm üretmek için hazır olduklarını belirten Vali Köşger ise, “Esnaf kardeşlerimizin sorunlarını dinleyeceğiz. Bizim anlayışımız 'Milleti yaşat ki devlet yaşasın.' Sizler yaşayacaksınız, kazanacaksınız ve devletimiz de var olmaya devam edecek. Rahmetli Özal’ın bir lafı vardır esnafımız için. ‘Milletimizin vazgeçilmez unsuru’ der. Biz tarihte hiçbir zaman devletsiz kalmamışızdır. Her gittiğimiz ortamda devletimizi kurmuşuz. Biz gittiğimiz yeri vatan yapıyoruz. Devletin yanında ekonomiyi ayakta tutacak bir esnaf olmazsa olmaz” diye konuştu.
  Başkan Künkçü ise desteklerinden dolayı Vali Köşger’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından sanayi esnafları yaşadıkları sorunları dile getirdi. Toplantıda sanayi esnafı tarafından tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldı.