47 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Çetin Özüm, 21 yıl farklı yerlerde çalışmasının ardından, geçen yıl Cumhuriyet Mahallesi Şirin Evler Caddesi üzerinde kendi dükkanını hizmete açtı. Özüm'ün açtığı "Köfteci Çetin" isimli dükkan kısa sürede, İncirliova'nın gözde lezzet duraklarından birisi oldu. 22 yıllık tecrübesiyle yaptığı köftelerini, kömür ateşinde pişirerek lezzetine lezzet katan Özüm, yayık ayran ve lavaş ekmeği ile servis ettiği köfteleriyle müşterilerinin beğenisini topluyor.

LEZZETİ TUTTURDU

Kendisini "Köfte Uzmanı" olarak tanıtan Çetin Özüm, farklı illerin köftelerini tadarak, kendisini geliştirdiğini söyledi. Yıllarca köfte yapa yapa istediği lezzeti tutturmayı başardığını belirten Özüm, “Kimse, benim köftemi tatmadan biz lezzetli köfte yedik demesin" diyerek, iddiasını ortaya koydu.

“KİLOYLA KÖFTE SATIYOR”

Menüsünde sadece köftenin yer aldığını ifade eden Özüm, “Köfteciliğe 22 yılımı verdim. Bu zamana kadar edindiğim tecrübeyle kıymayı, baharatlarla buluşturarak ortaya lezzetli köfteler çıkarıyorum. Kömür ateşinde pişirdiğim köfteleri, ezme, yayık ayran, lavaş ekmeği, kızarmış soğan ve biber ile servis ediyorum. Baklava çeşitleri ile noktaladığım servisimin yanı sıra köfteleri kiloyla da satıyorum. Yaptığım köftenin lezzetine, sonuna kadar güveniyorum. İncirliova halkı da bu lezzeti çok sevdi” dedi.

6 GÜN AÇIK

Dükkanının kapasitesinin 40 kişilik olduğunu dile getiren Özüm, Cuma günü hariç haftanın 6 günü, 09.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verdiğini söyledi.