Ege Döner, Cumhuriyet Mahallesi 403 Sokak üzerinde, hizmete girdi. Menüsünde yaprak et, tavuk ve pilav üstü dönerler ile iskender bulunduran Ege Döner, İncirliova'da halka et döner lezzetini sunan tek işletme oldu.

"ET DÖNER LEZZETİNİ,HALKIMIZIN AYAĞINA GETİRDİK"

Ege Döner sayesinde, İncirliovalıların et döner yemek için Aydın'ın farklı ilçelerine gitmekten kurtulduğunu belirten işletme sahibi Aydın Seyhan, "İlçemizde et döner satışı yapan işletme yoktu. İncirliova halkı, et döner yemek için başta komşu ilçemiz Efeler olmak üzere ilimizin farklı ilçelerine gidiyordu. Halkımızın et döner talebini karşılamak için Ege Döner'i hizmete açtık. Et döner lezzetini, halkımızın ayağına getirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

"DÖNERİMİZDE KIYMA YOK"

Seyhan, et ve tavuk dönerlerini hazır almadıklarını ifade ederek "Günlük olarak kasaptan tavuk ve kırmızı etlerimizi alıyoruz. Etleri kendimiz terbiyeleyip döner haline getiriyoruz. Kesinlikle hazır döner almıyoruz. Yaprak et dönerimizde de kıyma yoktur" dedi. İlçenin her yerine paket servislerinin olduğunu dile getiren Seyhan, sipariş vermek isteyen vatandaşların kendilerine '0256 585 52 51' ve '0538 499 8372' telefon numaralarından ulaşabileceklerini söyledi.