Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, çocuklara yaz tatilinde neler yapacaklarını sordu. Hep bir ağızdan "Kitap okuyacağız başkanım" diyerek cevap veren çocuklara, "Ben de sizleri en yakın zamanda Kızılcaköy’de ziyaret edeceğim, gelirken de yanımda kitaplar getireceğim” dedi. Bu sene göreve yeni başladığını söyleyen Başkan Atay, “Sizin için önümüzdeki yıl yaz kampları düzenleyeceğiz. Bir hafta orada kalacaksınız, yüzeceksiniz, doyasıya eğleneceksiniz. Aynı zamanda kitap okuyup, İngilizce de konuşacaksınız" dedi.

“VERDİĞİNİZ EMEKLER GELECEĞİNİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sözlerine, "Yaz kamplarına katılabilmeniz için, okullar açılınca çok çalışmanız ve başarılı olmanız gerekiyor" diyerek devam eden Başkan Fatih Atay, "Hepiniz çok çalışacaksınız, en az bir yabancı dil öğreneceksiniz ve bugün verdiğiniz emekler geleceğiniz için çok önemli, bunu unutmayın" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ATAY, ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ziyaret esnasında çocuklardan birisi ayağa kalkarak Başkan Atay’a şiir okudu. Bu güzel jest karşısında duygulanan Başkan Atay, çocuklara şiir okumanın ve güzel bir dille konuşmanın çok önemli olduğunu anlattı. Çocukların her biriyle ayrı ayrı sohbet eden Başkan Atay, onlara meyve suyu, çikolata ve kek ikramında bulundu.

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN FATİH BAŞKANIM”

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından çocuklar hep bir ağızdan "Babalar Günü'nüz kutlu olsun Fatih Başkanım" dedi. Bu güzel Babalar Günü kutlamasının ardından Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, "Ne zaman isterseniz yanıma gelebilirsiniz. Sizleri çok seviyorum ve sizlere çok değer veriyorum” diyerek çocuklarla vedalaştı.

Haber Videosu