CHP Aydın Milletvekili ve CHP 2. Sıra Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim için çalışmalarını Yenipazar’da sürdürdü. Yenipazar esnafını gezen Yıldız, daha sonra Yenipazar Birlik Durağı’nı ziyaret etti. Turgut Özal Parkı’na geçip, halkı selamlayan Hüseyin Yıldız, “Çocuklarımız için artık Tamam” dedi. Turgut Özal Parkı’ndan Park Kahvesi’ne geçen Hüseyin Yıldız, burada vatandaşlarla tek tek tokalaşarak destek istedi.

MUHTARLARA MÜJDELER VERDİ

Turgut Özal Parkı’nda Yenipazarlı bazı muhtarlarla sohbet etme fırsatı bulan CHP'li Hüseyin Yıldız, muhtarlara müjdeler verdi. Yıldız, “Sizlere bütün sosyal haklarınızı vereceğiz. Kendinize ait ofisiniz olacak. Belediye sınırları içerisindeyseniz belediye sizlere sekreter verecek. Bilgisayar, telefon ve faksınız olacak. En az 2 bin 200 lira maaş alacaksınız. Muhtarların bütçesi olmak zorunda. Büyükşehir Yasası'nı AKP çıkardı. 2019’da yürürlüğe girecek. Bu köylerin boşalması demek. Bu Büyükşehir Yasası'nda düzenlemeye gideceğiz" dedi.

15 YILDA 115 FABRİKA

Mustafa Kemal Atatürk ve daha sonraki hükümetlerin faaliyetlerinden örnekler vererek konuşmasını sürdüren Hüseyin Yıldız, “İşgal altında kalan topraklarımızı Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve dedelerimiz, 1923’te bu ülkeyi düşman elinden kurtardı. Mustafa Kemal Atatürk 15 yıl bu ülkeyi yönetti. Bu 15 yıl içerisinde 115 fabrika yaptı. Osmanlı’nın borcunu ödedi. Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası’nı kurdu. Sonra İsmet Paşa geldi. O da aynı şekilde ülkeyi 1950’lere kadar getirdi. Sonra rahmetli Menderes geldi. 10 yıl bu ülkeye hizmet etti. Taş üstüne taş koydu. Demirel ve Erbakan da bu ülkeye hizmetler yaptı” ifadelerini kullandı. "ARTIK TAMAM" Yenipazar ziyaretinde sık sık AK Parti’yi eleştiren CHP'li Milletvekili Yıldız, “2002’den itibaren iktidarda olan AKP, kendisinden önceki hükümetlerde yapılan fabrikaları sattı. Neyimiz varsa özelleştirdiler, Araplara, Amerikalılara verdiler. Elimizde hiçbir şey yok, kalmadı. Eğer bir ülkeyi bitirmek istiyorsanız önce fabrikaları satarsınız, tarımı bitirirsiniz, eğitimi bitirirsiniz. 2002’den itibaren de AKP bunları yaptı. Ama artık buna ‘dur!’ diyeceğiz. 2 milyon yoksulumuz varken, 16 milyona çıktı yoksul sayımız” diyerek, Yenipazarlılar’dan 'artık tamam' demelerini istedi.

"CHP HEPİMİZ İÇİN VAR"

“Aydın'ın ilçelerinin sosyal demokrat kimliğini yeniden gün yüzüne çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” diyen Yıldız, "Halkımızla dayanışma içerisinde olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu halkın partisidir. CHP hepimiz için var. Gücümüz yettiği, elimizden geldiğince yurttaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışmak asli görevimizdir. Özellikle uzak mahallelerimizde yaşayan halkımızı da sık sık ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Hem gündemi, hem de ilçemizin sorunlarını konuştuğumuz bu ziyaretlerimiz sıklıkla ve artarak devam edecek. Ben ülkemi seviyorum. Biz kurucu partiyiz. Biz sizlerden destek istiyoruz. İktidar olmak istiyoruz. Sizden rica ediyorum. Bu dönem farklı bir dönem ve sizden destek istiyorum. Biz ülke için canımızı göze almışız” diye konuştu.