Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Kurtuluş Mahallesi 95 sokaktaki İrfan S'ye (67) ait 2 katlı eve zabıta ve polis ekipleriyle birlikte gitti. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen İrfan S., evinin temizlenmesine izin vermeyerek fenalık geçirdi. Yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından tedavi edilmek üzere Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı.

PİS KOKU PERİŞAN ETTİ

İrfan S'nin hastaneye kaldırılmasının ardından temizlik ekipleri maske takıp eldiven giyerek evdeki çöpleri kamyonlara yüklemeye başladı. Temizlik çalışmaları esnasında belediye personelleri, polisler ve gazeteciler, çevreye yayılan kokudan dolayı çalışmakta zorlandı. Yapılan çalışma sonunda evden 4 kamyon çöp çıkarıldı.

“TEDAVİ EDİLMESİ GEREK”

Mahalle Muhtarı Musa Karakuş, “İrfan S. sürekli çöp topluyor. Bugünkü temizlikle beraber bu üçüncü oluyor. Her sene belediye ekipleri temizliyor. Şahıs temizlikten sonra tekrar evi yeniden çöple dolduruyor. Herhalde bir rahatsızlığı var. Tedavi görmesi gerekir” dedi. Mahalle sakinleri ise her sene bu temizliğin yapıldığını belirterek, sıkıntıya köklü çözüm bulunmasını istedi. Ayrıca vatandaşlar kokudan ve çirkin görüntüden dolayı kapı, pencere açamadıklarını vurgulayıp şahsın mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini aktardı.

Haber Videosu