Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, Vietnam'ın Da Nang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Da Nang Uluslararası Yiyecek Festivali’nde bulunarak Türkiye’yi ve ADÜ’yü başarı ile temsil etti. Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organize edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu. Sezgin’in Türk mutfağının ve Ege bölgesinin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti.
"MEDAL OF MERİT" MADALYA ÖDÜLÜ
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.
Muhabir: Yazar Silinmiş