Başkan Atabay’a ziyaretinde CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Sekreteri Okan Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Serkan Doğan, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ile ilçe yöneticileri eşlik etti. Atabay ve beraberindekileri Oda Başkanı Şerif Erul ile 2. Başkan Nihat Özçevik ağırladı. Samimi ortamda geçen ziyarette İlçe Başkanı Koçak ile Başkan Atabay ilçedeki meslek örgütlerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip fikir ve önerilerini aldıklarını ifade etti.

“ORTAK ADIMLAR ATTIK”

Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni yönetiminin bir yıldır görevde olduğunu ifade ederek, “Bu süreçte oda başkanımızın ilçemiz esnaflarına yönelik hiçbir talebine kayıtsız kalmamaya çalıştık. Birlikte güzel çalışmalar da yaptık. Yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi iki sanayide çalışma yaptık. Öte yandan pazarcı esnaflarının sorunları için karşılıklı görüşmelerde de bulunduk. Didim’i ve esnafımızı bir adım öteye taşıyacak konuda hiçbir menfaat gütmeden ortak atımlar attık ve atmaya da devam edeceğiz.” dedi.
  Oda Başkanı Şerif Erul ise yapılan ziyaretten dolayı Başkan Atabay’a ve CHP heyetine teşekkür ederken, “Oda olarak bizim siyasetimiz esnaf, her kesime aynı uzaklıktayız. Bu bir yarış, bu yarışa çıkan herkese başarılar diliyorum.” diye konuştu.