Azerbaycan’da Neftçi altyapısında yetişen ve daha önce Sumqayıt, Karabağ Ağdam ve Shuvalan FK takımlarında forma giyen 24 yaşındaki Azeri futbolcu, yeni sezonda Aydınspor 1923 forması giyecek. Aliyev, Sumgayıt ve Karabağ Ağdam A2 Takımlarında gol krallığı yaşadı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Aydınspor 1923’e geldiği için heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade eden Azeri golcü Aliyev, “Öncelikle çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Aydınspor 1923 tarihi olan bir kulüp. Böyle bir kulübe de şampiyonluk yakışır. İnşallah bu sezon şampiyon olarak 3. Lig’e yükseleceğiz. Elimden ne geliyorsa inşallah yapacağım. Tüm Aydınspor 1923 camiasını ve başkanımızı da sevindireceğiz. Benim de kendi hedefim bu sezon gol kralı olmak. İnşallah hem gol kralı olurum, hem de şampiyonluğu kazanırız. Bügün Aydınspor 1923 camiasına hayırlı, uğurlu olur inşallah” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan, yeni transfer Shain Aliyev hakkında, “Aydınspor 1923’e faydalı olacağına ve şampiyonluğa inandığımız için kendisini takımda görmek istedik. Kardeşimiz de bizi kırmadı, sağ olsun geldi. Burada bugün imzasını attı. Bundan sonra artık hep birlikte önümüze bakacağız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.