Yaptığı çalışmalarla Nazilli basınına öncü olan ve yeni seçilen yönetimiyle de farklı etkinliklere imza atmaya hazırlanan Nazilli Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. AK Parti Nazilli Kadın Kolları üyeleri ve Nazilli Bayanları Grubu, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’i makamında ziyaret ederek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

“BASIN GÜÇLÜ OLURSA ŞEHİR GÜÇLÜ OLUR”

Nazilli’de güçlü bir basın oluşturmak ve gazetecileri cemiyet altında toplayarak bir yumruk olarak yerel basının geleceğini daha iyi temeller üzerine kurmak amacıyla seçildiği günden bu yana yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren NGC Başkanı Ümit Özmen, “Dün olduğu gibi bugün de gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan gazetecilerimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hatırlayıp ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum. Basın güçlü olursa şehir güçlü olur, basın güçlü olursa ülke güçlü olur, basın birlik olursa tüm Türkiye birlik olur. Dolayısıyla demokratik toplumların vazgeçilmezi gazetecilerimizi hatırladıkları için AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve yönetimi ile Nazilli Bayanları Grubu'na teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu ettiler” ifadelerini kullandı.
  Kutlama ziyaretlerine AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Nazilli Bayanları Grubu üyeleri katıldı.