Aydın'ın Efeler ilçesindeki Sıla Kitabevi Adnan Menderes şubesi tarafından düzenlenen Yazıcı’nın 'Kirman' isimli şiir kitabının imza gününde, yazarın kitabını almak İçin gelen şiirseverler uzun müddet sıra bekleyince kuyruklar oluştu ve izdiham yaşandı. Yoğun katılımın yaşandığı imza gününe, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Müslime Güneş, Aydın Karadenizliler Derneği Başkan Rasim Kılıç, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Yıldız Saray, Efeler Belediye Başkanı Danışmanı Ufuk Soğancı, Yenipazar Karakeçililer Yörük Derneği Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Aydın Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Mevlüt Kenar, Aydın Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın, Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Cavit Yetiştirici, Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın, ADÜ’lü gençler, şiir kitabının yayına hazırlanmasında çalışmaları bulunan yazar ismet Nadir Atasoy ile birlikte çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

“BÖYLE KALABALIK OLACAĞINI BEKLEMİYORDUM”

İmza gününe katılımın yoğun olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Yazıcı, “Böyle kalabalık olacağını beklemiyordum. Buraya çok az kişi gelir diye düşünmüştüm. Beni köşe yazılarımla ve yaptığım resimlerle tanıdılar. Ben usta bir şair değilim. Usta bir yazar da değilim, bu ilk kitabım. Bu özel günümde beni yalnız bırakmayan saygıdeğer büyüklerime, sivil toplum örgütlerine ve can dostlarıma sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

“YOĞUN İLGİ BİZLERİ DE MUTLU ETTİ”

Aydın’da birçok şubesi bulunan Sıla Kitabevi Sahibi Hüseyin Oğuz, “Oldukça yoğun bir gün yaşadık. Uzun süreden beri Sayın Yazıcı'nın köşe yazılarını büyük bir beğeni ile okuyorum. Sanatseverlerimizin şiir kitabına da bu kadar ilgi göstermesi Yazıcı’yı olduğu kadar, bizleri de mutlu etti. Çok yönlü insan, değerli yazarın adına düzenlemiş olduğumuz imza günümüze başta şairimiz Yazıcı'ya ve katılım gösteren tüm sanatsevere, değerli okuyucularımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

MUĞLALI OYUNCU RENK KATTI

Yoğun bir katılımcıyla oldukça kalabalık geçen imza gününe İzmir, Denizli ve Muğla’dan misafirlerin eşlik ettiği gözlendi. Dondurmam Kaymak, Entel Köy Efe Köye Karşı, İftarlık Gazoz filmlerinde oynayan Sadettin Ünsal’ın da katılımıyla imza gününde oldukça renkli anlar yaşandı. Öte yandan zeybekler ile zeybek oyununa katılarak güzel bir oyun sergileyen Yazıcı, davetlilerden bol bol alkış aldı.