Yılmaz’ın resim sergisine Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı’nın yanı sıra vatandaşlar ilgi gösterdi. Sergide gösterime sunulan 32 kuru boya ve kare kalem resim çalışması büyük beğeni topladı.

YETENEKLERİNİ GELİŞTİRDİ

Küçük yaşta ailesi tarafından resme olan ilgisi fark edilen Andaç Barış Yılmaz, her geçen gün kendini resim yapmaya verirken okullu olması ile de öğretmenlerinden destek aldı. Geçtiğimiz yıllarda Söke Sıdıka İlkokulu bünyesinde açılan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ne (OÇEM) devam eden ayrıca Söke Remzi Zeytinoğlu Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde açılan resim kurslarına katılan Andaç Barış Yılmaz’ın resim yapmaya başlaması ile, başta konuşma ve diğer yeteneklerini her geçen gün geliştirdiği öğrenildi. Sergiyi gezen Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve Belediye Başkanı Levent Tuncel’e refakat ederek resimler hakkında bilgi veren ve henüz on dört yaşında olan Andaç Barış Yılmaz’ın gelecek için büyük ümit vermesi, başta öğretmenleri Fatma Yıldırım ve Cansel Telli olmak üzere ailesini sevindirdi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yaptığı birbirinden güzel resimlerle büyük beğeni toplayan Barış Yılmaz’ın ailesi, “Küçük yaşta başladığı resim çalışması ile kendini ifade etmeye başlayan oğlumuzun, aldığı eğitiminde katkısı ile kendini her geçen gün geliştirerek hayata daha sıkı bağlanması bizi mutlu etti” şeklinde konuşarak destek olan herkese teşekkür etti.