CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde göreve gelen CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanıyla genel merkezde bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun da katıldı.

TOPLANTIDAKİ TEK KADIN

Türkiye’de seçilmiş iki kadın Büyükşehir Belediye Başkanından biri olan Özlem Çerçioğlu, toplantıdaki 14 kişi arasında tek kadın olarak yer aldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdirini toplayan ve seçim süreci boyunca örnek gösterdiği Özlem Çerçioğlu’nun, toplantıda yerel yönetimlerle ilgili çeşitli konularda görüş belirttiği öğrenildi. 
   Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Öncelikle seçimleri kazanmamızdan dolayı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bizleri tebrik etti. Seçimlerin geride kaldığını hatırlatıp hizmet döneminin başladığını dile getirdi. Partimizin yerel yönetim anlayışı doğrultusunda hareket edeceğiz. Görüş alışverişinde bulunduk. Sıcak ve samimi bir toplantıydı. Herkes görüşlerini beyan etti, bundan sonra da benzer toplantılarda buluşma kararı aldık” dedi.

‘HERKESE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Yeni dönemde de geçmişte olduğu gibi oy veren vermeyen herkese eşit hizmet edeceklerini kaydeden Özlem Çerçioğlu, “Biz sayın genel başkanımızın dediği gibi bugüne kadar hiç kimseyi kutuplaştırmadan herkesi kucaklayacak şekilde hizmet götürdük. Bundan sonrada bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olduğumuz düşüncesiyle Aydın’ın her karışına hizmet edeceğiz. Biz Aydın için 18 saat çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.