Serginin açılışına, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Turan, kurum amirleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı okunurken, işaret dili kursiyerleri de İstiklal Marşı’nı aktardı.

NAZİLLİ BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını yapan Erkan Turan, 2018-2019 sezonu yıl sonu sergisinin gerçekleşmesinde katkısı bulunan Nazilli Belediyesi’ne teşekkür ederken, “Sergimizde 24 stant var. Bu sezon kurumumuz bünyesinde açılan 562 kurstan 16 bin kişi yararlandı. Yaz kurslarımızla bu sayının 20 bini geçeceğini tahmin ediyorum” ifadelerine yer verdi.

GÖSTERİLER SUNULDU 

Programda daha sonra Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük kürsüye geldi. Serginin hayırlı olması temennisinde bulunan Küçük, "Kurslarda Belediye ve Kent Konseyi başta olmak üzere iş birliği halinde yapılan çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Nazilli Halk Eğitim Merkezi, vatandaşların bilinçlendirilmesi ve meslek edindirilmesine yönelik olarak insanları geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
  Küçük’ün konuşmasının ardından gösterilere geçildi. Nazilli HEM’de bağlama, folklor ve tekvando kursuna devam eden kursiyerler gösterilerini sundu. Öte yandan serginin kurdele kesimi yapıldıktan sonra protokol üyeleri stantları tek tek gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.