Nazilli’de CHP’nin 36. Olağan Kongresi öncesinde delege seçimleri gerçekleştirilmeye başlandı. İlk olarak Zafer, Turan, Kurtuluş, Yeşilyurt mahalleri için delege seçimleri yapıldı. Diğer mahallerin seçimleri 30 Eylül'de tamamlanacak. 
  Delege seçimleri saat 09.30 ile 18.00 saatleri arasında, Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde hafta boyunca yapılacak. Aralık ayı içerisinde de ilçe kongresi gerçekleştirilecek.
 

“ADAY ÇIKARSA DA PARTİMİZİN ZENGİNLİĞİDİR”

Mevcut İlçe Başkanı ve Başkan adayı Ali Deveci, delege seçimlerine büyük ilgi gösterildiğini kaydetti. 
  Kongreye tek listeyle giden Deveci, "CHP Nazilli İlçe Örgütü olarak 36. Olağan Kurultay'a hazırlık amacıyla, genel merkezimiz tarafından gönderilen takvim doğrultusunda delege seçimlerine başladık. 25 Eylül tarihi itibariyle her gün 5 mahallemizin delege seçimi yapılacak. Muhtemelen de Aralık ayı içerisinde ilçe kongremizi yaparak 2018 yılında örgütümüz seçime hazır hale gelecek. Bugün ilk olarak Zafer, Turan, Kurtuluş, Yeşilyurt mahallelerinin delege seçimlerini yapıyoruz. Katılım çok güzel, üyelerimiz çok büyük bir ilgi gösteriyor. Şu anda tek listeyle seçimlere giriyoruz. Önümüzdeki süreçte örgütümüzden aldığımız güçle tek başkan adayı olarak, tek listeyle seçime giriyoruz. Tabi başka aday da çıkabilir. Aday çıkarsa da partimizin zenginliğidir” ifadelerini kullandı.