Yenipazar ve Dalama Birlik yolcularının Köşk ilçesinde kullandıkları durak, kötü ve eski görüntüsüyle dikkat çekiyor. 
  Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahası içinde olduğu öğrenilen durağın minibüs bekleyen yolcular için tehlike arz etmesi de tepkilere neden oluyor. Bazı demirleri kopan ve kıvrılan durağın üst aksamını örten plastikler de tehlike saçıyor. Hem kötü görüntüsü, hem de tehlike saçması nedeniyle Köşk’e yakışmayan durağın yenilenmesi isteniyor.  

3 AYDIR KULLANILMIYOR

Köşk ile Dalama’yı birbirine bağlayan köprünün yapımı nedeniyle Yenipazar ve Dalama Birlik minibüslerinin yaklaşık 3 aydan bu yana Köşk güzergahını kullanmaması da, yolcuların bu durağı kullanmasının önüne geçti. Tehlikeli görüntüsüyle şimdilik yolculara bir zararı bulunmayan durağa ne zaman çekidüzen verileceği merak konusu oldu.

HEM YAZ, HEM KIŞ SIKINTI!

Köşk Belediyesi'nin karşısında bulunan durağın eski olması nedeniyle, hem yazın hem de kışın sıkıntı yaşadıklarını belirten yolcular, yetkililerin harekete geçmesini istedi. 
  Durak yakınında faaliyet gösteren esnaf Ümit Kafalı, “Bu durak çok eski. Buraya yeni bir durak şart. Bu durak ne kışın, ne de yazın tam işlevli bir şekilde kullanılabiliyor. Çünkü ne soğuktan koruyor, ne de sıcaktan. Yolcular için, yağmurdan, soğuktan, rüzgardan, sıcaktan koruyabilecek bir durak yapılması gerekiyor. Zaten durakların amacı da budur. Biz burada esnafız, bu durağı kullanmıyoruz. Her şeyden önce yolcuların zor duruma düşmemesi için yetkililerin bu durağı yenilemesi çok iyi olur” diye konuştu.