Nazilli’de yerel seçimlere kısa bir süre kala ilçede belli olan tek Belediye Başkan Adayı Memleket Parti Ali Çetinkaya çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam eden Çetinkaya, çözüm yollarını karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak vatandaşlarla paylaşıyor. Son olarak SES ve Adalet Gazeteleri'ni ziyaret eden Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı ve ekibi, gazete imtiyaz sahibi Mehmet Akgül’ü Nazilli’deki ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Akgül ve Çetinkaya ve ekibinin yanı sıra SES Gazetesi Yazı İşleri Ümit Özmen, Adalet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Timuçin Kılıç da hazır bulundu.

“BELEDİYEDE MESAİ KAVRAMI OLMAYACAK”

Nazilli için çalışan ekip oluşturacaklarını ifade eden Ali Çetinkaya, “Mesleğime güveniyorum ve Nazilli’ye hizmet için yola çıkıyorum. Şehircilik anlamında yüksek bilgi ve birikimine sahibim. Sosyal belediyecilik alanında da Nazilli Belediyesini halkla kavuşturacağız. Hayatım boyunca Nazilli’de yaşayan biri olarak halkın ve memleketin belediyeden ne beklediğini çok iyi biliyorum. Başkanlığım döneminde belediyede mesai kavramı olmayacak. 365 gün her daim halk için çalışan bir belediye ve ekip oluşturacağız” dedi.

“NAZİLLİ İÇİN PLANLADIĞIMIZ PROJELERİ HALKIMIZLA PAYLAŞACAĞIM”

Oy veren, vermeyen herkese hizmet edeceğini dile getiren Ali Çetinkaya, “Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin şahsıma göstermiş olduğu güveni Nazilli halkımızın da göstereceğini inanıyorum. Bu toprakların bir evladı olarak memleketime hizmet etmek en büyük idealim. Nazilli Belediyesi’nin hizmet ağını daha da geliştirerek siyasi çekişmelerden uzak, oy verip vermemesine bakmadan hizmet edeceğim. Yakın bir zamanda Nazilli için planladığımız projeleri halkımızla paylaşacağım.” ifadelerini kullandı.

"ŞAHSIMA VE EKİBİME GÜVENDİĞİNİ BİLİYORUM"

Nazilli’nin istek ve ihtiyaçlarını bildiğini belirten Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, "Ben Nazilli’yi tanıyorum. İstek ve ihtiyaçlarını biliyorum. Nazilli halkının da bu konuda şahsıma ve ekibime güvendiğini biliyorum. Demokratik bir yarışla Nazilli Belediye başkanlığı için diğer partilerin adaylarına şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.