Reklamı Kapat

Nazilli’de zehir taciri cezaevini boyladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde zehir tacirliği yaptığı tespit edilen K.Y, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Adalete teslim edilen zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

M. Nazlı ALTINAYAR
M. Nazlı ALTINAYAR Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ilçe genelinde uyuşturucu ile mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ilçede uyuşturucu imalatı ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine Bağcıllı Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, belirledikleri ikametteki yaptıkları aramada 6 kilo 250 gram skunk ele geçirerek, K.Y'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

25 Eki 2023 - 15:30 Aydin/ Nazilli- Asayiş

Muhabir  M. Nazlı Altinayar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.