Reklamı Kapat

Aydın'dan 20 bin öğrenci TEKNOFEST'e katılıyor

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Milli Teknoloji Hamlesi” kapsamında 5 gün sürecek olan TEKNOFEST İzmir programına Aydın’dan 20 bin öğrenci ile bin yönetici ve öğretmen katılım sağladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kentin 17 ilçesinde yaptığı planlama ile 115’er otobüs ile idareci, öğretmen ve öğrenciler belirlenen okul toplanma alanlarından alıp güvenle etkinlik merkezine ulaştırıldı. İl genelindeki tüm resmi ve özel okullarından İzmir TEKNOFEST’e katılım sağlanırken Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın himayelerinde organizasyona İlçe Kaymakamlıkları, Türkiye T3 Vakfı, sivil toplum örgütleri, okul aile birlikleri, İlçe belediyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri destek verdi. Festival alanındaki öğrenci ve öğretmenler tüm etkinliklere katılım sağlayarak Milli Teknoloji Hamlesi’ne ortak oldu.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN BAYRAĞINI GURURLA YARINLARA TAŞIYACAKLAR"

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman Ekici, Aydınlı öğrencileri TEKNOFEST ile buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Ülkemizin birlik ve beraberliğinin pekişmesi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde yerini alması, milli imkanlarla sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınma politikasının hayatımızın her noktasında yerini alması bilinciyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür etkinliklere katılım sağlamayı ve destek olmayı sürdürmekten imtina etmemekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında bu yıl 3. Etabı düzenlenen İzmir Teknofest yolculuğunda Aydın’ı temsil eden değerli evlatlarımız, Türkiye Yüzyılı’nın bayrağını gururla umut dolu yarınlarımıza taşıyacaktır. Geleceğimiz böyle genç dimağların omuzlarında yükselecek” diye konuştu.

29 Eyl 2023 - 15:14 Aydin- Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.