Reklamı Kapat

'Grubumuz zor ama hedefimizden sapma yok'

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele edecek olan Saygın Yapı Didim Belediyespor, 14 takım arasından şampiyon olarak çıkmak istiyor.

Hüseyin Çalışkan
Hüseyin Çalışkan Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın'dan E.G Sökespor ve Zoroğlu İncirliova Belediyespor ile birlikte BAL 5. Grupta mücadele edeceklerini söyleyen Saygın Yapı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker; “Gerçekten zor bir grup, uzak deplasmanlar var. Profesyonel bir lige denk geldik. Kimseden çekinmiyoruz. Hedeften sapmadık. Farklı yerlere de gitsek hedefimiz belli; ona göre takım kurduk ve hedefimiz şampiyonluk. Didim halkının ve taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon ligi şampiyon tamamlayarak 3.lige çıkmak istiyoruz.” dedi. BAL 5. Grup maçlarının Ekim ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.

25 Eyl 2023 - 14:12 Aydin/ Didim- Spor

Muhabir  Hüseyin Çalışkan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.