Reklamı Kapat

İncirliova Belediyespor’dan TFF’ye ‘grup’ tepkisi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan İncirliova Belediyespor’da Kulüp Başkanı Bekir Kaykı, gruplarında Akdeniz Bölgesi’nden ise 5 takımın yer almasına tepki gösterdi. Grubun, takımların deplasman giderleri düşünülmeden hazırlandığını, bu giderleri ekonomik sıkıntı yaşayan kulüplerin karşılamasının mümkün olmadığını belirten Kaykı, Türkiye Futbol Federasyonu’na itirazda bulunacaklarını dile getirdi.

Emrah Dinçer
Emrah Dinçer Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF), yeni sezon öncesinde BAL’da grupları belirledi. Aydın takımları Didim Belediyespor, İncirliova Belediyespor ve Sökespor, 5. Grup’ta yer aldı. Aynı grupta Akdeniz Bölgesi’nden 5 takımın bulunması tepki çekti. Grubu değerlendiren İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı, "Grubumuzda Aydın, Denizli ve Antalya'dan 3'er, Burdur, Isparta ve Uşak'tan 1'er, Muğla'dan ise 2 takım var. Takımların güçlerinin ne olduğunu bilmiyoruz ama bizi, deplasman giderleri düşündürmeye başladı. Akdeniz Bölgesi’ne deplasman maçına gideceğimizde ulaşım, konaklama ve diğer kalemler olmak üzere çok ciddi deplasman gideri ortaya çıkacak. Adı üstünde bölgesel lig. Eskisi gibi neden sadece Ege Bölgesi takımlarından grup oluşturulmadı? Oluşturulan grubun amacının ne olduğunu anlayamadık. Bize de herhangi bir görüş sorulmadı. Her takımın, ekonomik olarak çok güçlü olduğunu zannediyorlar. Zaten transfer sürecinde yaptığımız harcamalarla ekonomik olarak yıprandık. Bu deplasman giderlerini nasıl karşılayacağız? İtiraz hakkımız varsa TFF’ye dilekçeyle başvuracağız. Umarım yanlıştan bir an önce dönülür” dedi.

23 Eyl 2023 - 12:46 Aydin/ İncirliova- Spor

Muhabir  Emrah Dinçer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.