Reklamı Kapat

Özmen, gazileri unutmadı

Aydın Milletvekili Av. Ömer Özmen, “Gazilerimiz destansı tarihimizin yaşayan abideleridir” diyerek 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

19 Eylül Gaziler Günü mesajında milletvekili Ömer Özmen, şunları söyledi: “Ölürsek Şehit, Kalırsak Gazi oluruz.” diyerek, şehadeti göze alarak yola çıkan ve bu uğurda büyük mücadeleler veren Gazilerimiz destansı tarihimizin yaşayan abideleridir. Şehitlik ve gazilik unvanı, hiçbir maddi değer ve dünyevi payeyle ölçülemeyecek derecede büyüktür. Gazilerimiz temsil ettikleri değerlerin bilinciyle, onurlu ve ağırbaşlı duruşlarıyla; vatan sevgilerini ve kahramanlıklarıyla gelecek nesillere ışık olacaktır. Türk Tarihini destanlar ile yücelten Gazi ve Şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, minnet ve şükran duygularını ifade etmek milli bir görevdir. TBMM tarafından kendisine verilen “Gazilik” unvanı ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için, bayrak için canı pahasına mücadele etmiş tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi yâd ediyorum. Hayatta olan Gazilerimize uzun ömürler, vefat edenlere ise Cenabı Hakk’tan rahmet diliyorum.”

18 Eyl 2023 - 21:25 Aydin- Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.