Yaz sezonunun başlamasıyla “Mega Yaz Fırsatları Başladı” duyurusunu yapan Gündoğdu Mobilya, tüm ürünlerinde uygun fiyat garantisi vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gündoğdu Mobilya tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda “Mega Yaz Fırsatları” hakkında duyurular yer almıştı. Bu fırsatlar çerçevesinde düğün paketlerinde; karyola ve yatak hediyesi veren Gündoğdu Mobilya’nın ayrıca diğer ürünlerinde de direkt fabrikadan halka mantığıyla uygun fiyat politikası izlediği görüldü. Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan bu fırsatların, piyasanın en uygun fiyatlarını barındırdığı görülüyor. Uygun Fiyatlı MobilyalarYaza özel Mega Fırsatlar kapsamında Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazalarına gelenleri avantajlı fiyatlar bekliyor. Düğün paketleri 26.790 TL’den başlayan Gündoğdu Mobilya’nın uygun fiyatlı mobilya kategorileri ve fiyatları arasında şu bilgiler yer almaktadır:

  • Oturma odaları 7.490 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Yatak odaları 10.990 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Yemek Odaları 7.290 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Genç Odaları 7.250 TL’den başlayan fiyatlarla
  • Yatak Setleri 4.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Mutfak masa sandalye, bahçe mobilyası, portmanto gibi ürün grupları da bulunan Gündoğdu Mobilya, her geçen gün ürün yelpazesine bir yenisini eklemektedir. Piyasa koşullarına rağmen tüketicilerin yanında olmaya devam eden Gündoğdu Mobilya, uygun fiyat politikasını sürdürebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Çok Satan MobilyalarGündoğdu Mobilya tarafından müşterilerinin beğenisine sunulan ve çok satan mobilyalar arasında yer alan ürünleri arasında ise şunlar bulunmaktadır:  

Çok Satan Koltuk Takımları

‣ Fulya Koltuk Takımı ‣ Empoli Koltuk Takımı ‣ Serra Koltuk Takımı ‣ Despina Koltuk Takımı ‣ Sementa Koltuk Takımı  

Çok Satan Yatak Odaları

‣ Carmen Yatak Odası ‣ Valencia Yatak Odası ‣ Evona Yatak Odası ‣ Almira Yatak Odası ‣ Bade Yatak Odası  

Çok Satan Yemek Odaları

‣ Empoli Yemek Odası ‣ Fulya Yemek Odası ‣ Lucas Yemek Odası ‣ Lotto Yemek Odası ‣ Almira Yemek Odası ‣ Bade Yemek Odası  

Çok Satan Genç Odaları

‣ Empoli Genç Odası ‣ Rustik Genç Odası ‣ Lotto Genç Odası ‣ Hünkâr Genç Odası  

Çok Satan Düğün Paketleri

‣ Carmen Düğün Paketi ‣ Bade Düğün Paketi ‣ Almira Düğün Paketi ‣ Valencia Düğün Paketi   Gündoğdu Mobilya’nın diğer ürün kategorileri ve mobilya modellerini incelemek ve detaylı bilgi almak için Fabrika Satış Mağazalarını ziyaret edebilir veya online satış mağazasına giriş yapabilirsiniz. Firma yetkilileriyle hemen irtibata geçmek için 444 19 85 Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz. Elden 18 ay taksit ödeme imkânı ve ING Bank 12 ay taksit kampanyası hakkında bilgi almak içinse direkt olarak Fabrika Satış Mağazasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Koltuk takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları ve daha pek çok ürün grubunu incelemek için şimdi Gündoğdu Mobilya Online Web sitesine göz atın!