Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmayı hedefleyen Z. İncirliova Belediyespor, transferde elini çabuk tuttu. 10’u dış, 9’u iç transfer olmak üzere toplam 19 futbolcuyu renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı ekip, İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda 3 Ağustos’ta top başı yaptı. Antrenör Serkan Bilen, kondisyoner Kenan Yeşil ve kaleci antrenörü Serkan Konyalı’nın gözetiminde takım, yoğun tempoda antrenmanlarına devam ediyor. Haftanın 5 günü antrenman yapan ekip, son olarak spor salonunda kuvvet ve ağırlık çalıştı.

“ÇALIŞMALARINDAN OLDUKÇA MEMNUNUZ”


Kamuoyunda ‘Laleler’ olarak da bilenen Z. İncirliova Belediyespor’da antrenör Serkan Bilen, BAL’a çıkma hedefi doğrultusunda genel olarak transfer çalışmalarını tamamladıklarını ancak gelecek vaat eden 1-2 genç oyuncu daha alabileceklerini söyledi.
Takımla yaklaşık 3 haftadır çalıştıklarını belirten Bilen, “Yaklaşık 3 haftadır oyuncularımızla birlikteyiz. Haftada 5 gün antrenman yapıyoruz, 2 gün ise izin yapıyoruz. Antrenmanlar kapsamında 4 gün sahada, bir gün de spor salonunda çalışıyoruz. Oyuncularımız, antrenmanlarda çok istekli ve elinden gelenin fazlasını yapıyor. Biz de onların çalışmalarından oldukça memnunuz. BAL'a çıkmak için ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.