Dörtyol Mahallesinde bulunan yolu kullanmakta zorluk yaşadıklarını ifade eden MHP Karacasu İlçe Teşkilatı eski yöneticilerinden Ramazan Yıldırım, “Karacasu Belediyesine defalarca söyledim. Şahsi yol olduğunu söylüyorlar ama 5 hane var bu yolu kullanan. Yapacağız dediler ama yaptıkları da yok. Çoluk çocuk motosiklet biniyor, bisiklet biniyor. Onların hayatını tehlikeye atmaya gerek var mı?” dedi.

"ŞAHSİ YOL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER AMA 5 HANE VAR"


Sözlerini sürdüren Yıldırım, “Mustafa Büyükyapıcı bir daha göreve gelirsem parke taşı değil asfalt yaptıracağım demişti. Bir süre önce yolda büz ihtiyacı vardı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri onu giderdi. Bizimkiler başa geçeli kaç yıl oldu? Kaç kere söyledim. Yok. Yapacağız diyorlar sadece. Biz bir hizmet istiyoruz. Kendimiz için de istemiyoruz. 5 hane var burada. Traktörle birinci viteste ancak gidebiliyorum. Çoluk çocuk motosiklet biniyor, bisiklet biniyor. Düşseler ne olacak? Şahıs yolu olduğunu söylüyorlar ama 5 hane var burada. Eşekle bile gidilmeyecek bir yol. Mahallede bazı yollara parke döşemesi yapıldı. Buraya da yapılsın dedik. Benim gibi 3-4 yolu bırakıp gittiler. 3-4 gün önce koordinatörü aradım. Yolu gelin görün dedim. Yok hala. Yapılmayacaksa yapmayacağız desinler” ifadelerini kullandı.

"YAPMAYACAĞIZ DEMEDİK"


Konu hakkında konuşan Mehmet Erikmen, "Dörtyol Mahallesinde şimdiye kadar 20 bin metrekare taş döşedik. İhtiyaçlara yetişmeye çalışıyoruz. Her yeri bir anda yapmamız mümkün değil. İlçe genelimizde daha önce hiç taş döşenmemiş yerlere öncelik verdik. Dörtyol'da büyük bir çalışma yaptık, bu yol kaldı. Karacasu'da 700 bin metrekare taş döşenmesi lazım. Yetişmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince hepsini yapacağız" dedi.