Bu yıl 12.’si düzenlenen ve Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından DenizBank destekleriyle gerçekleştirilen “Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması”nda dereceye giren fotoğraflar, Didim Apollon Tapınağı’nda beğeniye sunuldu. Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce organizasyonu yapılan sergide tarım, orman, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla kadrajlayan ve dereceye giren fotoğraflar sergilendi.
Serginin açılışına İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alamettin Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ş. Sait Üstündağ, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk ve davetliler katıldı. Serginin açılışının ardından Bakanlıkça düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflar incelenerek bilgiler alındı.
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, "Genel", "Çiftçi", " Öğrenci", "Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları", "DenizBank Çalışanları” ve bu yılın konusu "Çiftçi Varsa Hayat Var” temaları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi.