AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, Çine ilçesini ziyaret etti. AK Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Tozar ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Göğde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Mutaflar Mahallesi’nde kadın seçmenlerle buluşan Başkan Göğde, ardından ziyaret ettiği esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

“VERİMLİ BİR ZİYARET OLDU”


Çine ziyaretini değerlendiren Göğde, “Mutaflar Mahalle’mizde seçmen kadınlarımızla buluştuk. Üyeliklerini aldık. Ardından ilçe merkezinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza AK Partimizin geçmiş yıllarda neler yaptığını, gelecekte neler yapacağını anlatıyoruz. Bu ziyaretlerimizde AK Parti deyince, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan deyince vatandaşlarımızın gözlerindeki parıltıyı görmek bizleri mutlu ediyor. Çok güzel, verimli bir ziyaret oldu. Bu anlamda yeniden Çine’ye gelerek vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“2023’E GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”


Aydın genelinde AK Parti’ye üye olma noktasında büyük bir teveccüh olduğunu kaydeden Başkan Göğde, “Son dönemde 260 vatandaşımızın yeni üyeliğini aldık. Üye olmak isteyen arkadaşlar, bizleri arayarak partimize üye olmak istediklerini söylüyor. Vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Biz AK Parti Aydın Kadın Kolları olarak her zaman sahada olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda sandık bazlı çalışmalar başta olmak üzere birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geliyoruz. 2023’e gümbür gümbür geliyoruz. Çok güzel programlar gerçekleştiriyoruz. Son bir yılda kentimizde kadın üreticilerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Devletimizin destekleriyle kadınlarımız güçleniyor ve üretim yapıyor. Biz, 2 bin 500 kadınımızı KOSGEB ile buluşturduk. Bunların içerisinde girişimci kadın dalında birincilik ödülü alan kadınlarımız var. Bu kadınlarımız yanlarında birçok kişiye istihdam sağlıyor. Bu ivme ve istihdam bizleri çok mutlu ediyor. Kadınlarımız artık daha güçlü. Bu anlamda yürüttüğümüz projelerle kadınlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimde ilk kez oy kullanacak gençlerle de bir araya geldiklerini dile getiren Göğde, “Benim büyük kızım, önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimde ilk kez oy kullanacak. Bu anlamda kızımdan gençlerimizin beklentisini çok daha iyi anlayabiliyorum. Benim yönetim kurulunda da yaş ortalaması 30-35 arasında bulunan arkadaşlarımız var. Gençlerimizle beraber il yönetiminde çalışmayı tercih ettim. Çünkü gençlerimizi çok önemsiyorum. Gençlerimizle bir araya geldiğimizde konuşmaktan daha çok gençlerimizi dinliyorum. Çünkü, gençlerimiz yol arkadaşlığı istiyorlar. Biz de kendilerine yol arkadaşlığı yapıyoruz. Gençlerimiz, çok bilinçli ve bizlere de birçok şey katıyorlar. Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda dünyada bir numara olacağını bilen gençlerimize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirilen projelerimiz, yol gösterici oluyor. Gençlerimiz de bunu biliyor. Gençlik Kollarımızla önümüzdeki günlerde birlikte projeler yapacağız. Hep birlikte yol yürüyeceğiz. Gençlerimize güveniyoruz ve AK Parti olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.