Nazilli’de açıldığı günden bu yana düzenlediği konserlerle adından söz ettiren Doğa Beach Restaurant, yılların eskitemediği Türk Pop Müzik Şarkıcısı ve söz yazarı Deniz Seki’yi misafir etti.

UNUTULMAZ ŞARKILARI SESLENDİRDİ


Ünlü sanatçıları ağırlayan işletmede Türk pop müziğinin sevilen ismi Deniz Seki sahne aldı. Dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatan Seki, ilk olarak ‘Aşktan Ölen Yok’ isimli yeni şarkısını seslendirdi. Seki, sahnede kaldığı süre boyunca Masal, Hayat İki Bilet, Sahici, Adaletsiz Seçim gibi unutulmaz şarkılarını, ikinci bölümde Ahmet Kaya şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

DİNLEYİCİLER ŞARKILARA EŞLİK ETTİ


Deniz Seki sahnesi öncesi Rana adlı şarkıcı, sahnede dillere destan eserleri seslendirdi. Haftada 5 gün Doğa Beach Restoran’da sahne alacak Rana, davetlilerden tam not aldı. Ünlü sanatçı Seki, ilk bölümde dinlenmek için hayranlarından izin isteyerek sahneyi vokalistlerine bıraktı. Ünlü sanatçının vokalleri, Cem Karaca ve Barış Manço’nun eserlerini seslendirdi. Dinleyiciler Seki’nin şarkılarına eşlik ettiği gibi, vokalistlerin seslendirdiği şarkılarını da hep bir ağızdan söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER


Deniz Seki, Nazilli’de 2 gün çok güzel ağırlandığını ifade ederek, Kocaman ailesine misafirperliklerinden dolayı teşekkür etti. Seki, konser sonrası hayranlarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.