Hazz sektörünün öncü isimlerinden biri olarak tüm kategorilerinde kaliteli, taze, lezzetli ve doğal ürünlere yer verir. Hazz hali hazırda zengin ürün çeşitliliğine sahip olmakla birlikte her geçen gün birbirinden özel lezzetlerle ürün yelpazesini genişletmektedir. Böylece Hazz tutkunlarına birbirinden lezzetli dondurma ve macaron çeşitleriyle tanışma imkanı vermektedir. Gelato dondurma ve Mochi kategorisinde Hazz’ın en çok sevilen ve en çok beğenilen ürünleri yer almakta, bu lezzetlerin her biri Hazz tutkunları tarafından beğenilerek tüketilmektedir. Siz de kaliteli ve doğal lezzetlerden yanaysanız hepsi damaklarda lezzet şöleni yaşatmaya aday Hazz lezzetlerini incelemek, beğendiğiniz ürünleri satın almak ve sevdiklerinize hediye etmek için dilediğiniz saatte hazz.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Hiç tartışmaya gerek olmaksızın dondurmanın her yaş grubundan kadın ve erkek için “Asla, asla denilemeyecek” bir lezzet olduğu kolayca ifade edilebilir. Hal böyle olunca dondurmaya hayır demek çok da kolay değildir. Ayrıca son zamanlarda dondurma çeşitlerinin hızlı bir şekilde artması sonucu farklı damak zevklerine sahip kişiler de dondurmayı severek tüketme imkanı bulmaktadır. İtalyanca’da dondurma anlamına gelen gelato son yıllarda ülkemizde sıklıkla duyulan bir kelimedir. Gelato da dondurma gbi çok lezzetli olsa da dondurma ve gelatonun aralarında bariz farklılıklar olduğu gerçeği göz ardı edilmemelidir. Gelato, dondurmadan farklı yapısı sayesinde her kaşıkta ağızda yoğun bir tat bırakır. Ayrıca sadece taze malzemeler kullanılarak hazırlanması dolayısıyla gelato son derece canlı bir renge sahiptir. Ağza alınan her parça gelato tazeliği ve doğal malzemelerin dokusunu hissetme ayrıcalığı sağlar. Gelato dondurmanın içinde bulunan şeker ve yağ Amerikan standartlarına göre hazırlanan dondurmalara oranla çok daha azdır. Gelatonun beyaz baz, sarı baz ve çikolatalı baz olmak üzere üç temel bazı vardır. Farklı lezzetler elde etmek için gelato bazların istenilen çeşniler kullanılarak çeşitlendirilmesi mümkündür. Süt ve şekerden oluşan beyaz baza yumurta sarısı eklenerek sarı baz elde edilir. Yine beyaz baza kakao eklenerek çikolatalı baz elde etmek mümkündür. Bu bazlar gelatonun başlangıcını oluşturan ürünler olmakla birlikte çeşitlendirilmeleri için istenilen çeşnilerden faydalanılabilir. Unutulmaması gereken gelato yapmak için ustalık ve zaman gerektiğidir. Gelato yapmadan önce baz mutlaka belirli bir süre dinlendirilmelidir. Bir gün süreyle dolapta bekletmek gelato bazlarının lezzetinin artmasını sağlar. Bu durumun bazı durumlarda 48 saate kadar uzaması mümkündür. Bekleme süresi tamamlanınca bazların gelato şekline getirilmesi süreci başlar. Kaliteli ve lezzetli bir gelato elde etmek için bazların taze malzemeyle karıştırılmasının ardından tüketime hazır hale getirilmesi gerekir.
Dondurma Denilince Akla Hazz Gelir
Hazz sektörünün öncü isimlerinden biri olarak tüm kategorilerinde kaliteli, taze, lezzetli ve doğal ürünlere yer verir. Hazz hali hazırda zengin ürün çeşitliliğine sahip olmakla birlikte her geçen gün birbirinden özel lezzetlerle ürün yelpazesini genişletmektedir.
Trend Haberler
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Nazilli'de sağanak yağış etkili oldu, ağaçlar devrildi
İş arayanlar dikkat -Nazilli ve çevre ilçelerden 150 kişi alınacak
Kuyucak'ta 4 bin metrekare arazi için acele kamulaştırma kararı
Karacasu'da devrilen ağaçlar ortalığı yıktı geçti
Meksa Yatırım, 15'inci şubesini Nazilli'de açtı