Didim Müzik Derneğince, derneğin kurucusu ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Doğan Ersoy’un anısına “Yeşilçam konseri” düzenledi. Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim amfi tiyatroda düzenlenen konsere Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Öznur Demirci Gündoğdu, Yusuf Deveci ve Zeynel Şener ile çok sayıda davetli katıldı.
Konserde konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Didim’i sanat ve kültür kenti yapma konusunda azmettiklerini belirterek, “Buraya belki birçok sanatçı ve gruplar gelecek ama şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Önce ailemiz ve kendi içimizden sanatçılar olacak. Bugüne kadar bizlere her türlü imkansızlık içerisinde bizleri ağırlayan bu gruplara destek olmaya devam edeceğiz. Biz bunların değerini bilmez isek bir ayağımız eksik kalır. Sizlere söz veriyorum, yetişmiş değerleri her zaman sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından DİMDER korosu Şef Seher Giray yönetiminde Yeşilçam’la özdeşleşen tüm şarkıları koro ve solo halinde seslendirdi.