AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, Çine ilçesini ziyaret etti. AK Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Tozar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Göğde, mahalle teşkilat başkanlarıyla bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Akabinde Kadın Kolları İl Başkanı Göğde, Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Tozar ve beraberindeki heyet, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. AK Partili Başkan Göğde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği oyuncakları çocuklara hediye etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÖZLERİNİN İÇİ PARLIYOR”

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak vatandaşları sık sık ziyaret ettiklerini kaydeden Kadın Kolları İl Başkanı Göğde, “Her hafta iki ilçe programı gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da Çine ilçemizi ziyaret ediyoruz. Sarıoğlu ve Şevketiye Mahallelerimizde, teşkilatlarımızla birlikte yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişareler yaptık. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Sorun ve taleplerini dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği hediyeleri çocuklarımıza verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın adını söylediğimizde çocuklarımızın gözlerinin içi parlıyor. Çocuklarımız, Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini dile getiriyorlar. Her ilçemizde olduğu gibi Çine’de de verimli bir ziyaret programı ve çalışma süreci geçirdik.” diye konuştu.

“BİZİM HERHANGİ BİR TEREDDÜTÜMÜZ YOK”

AK Parti olarak bugüne kadar Aydın’da yükselen bir ivmelerinin olduğunu ifade eden Göğde, “Bu ivme, önümüzdeki süreçte de daha da yukarıya çıkacak. Vatandaşlarımızla konuştuğumuzda yaşadıkları sıkıntıları Cumhurbaşkanımıza iletmemizi söylüyorlar. Çünkü, Cumhurbaşkanımızın sorunu çözeceğini biliyorlar. Bizim herhangi tereddütümüz yok. Vatandaşımızın partimize olan yaklaşımları her zaman olduğu gibi yine olumlu. Vatandaşlarımız, ülkemizde AK Parti iktidarıyla nelerin değiştiğini biliyorlar. Cumhurbaşkanımız hayata geçirdiği projelerle vatandaşımıza birebir dokunuyor. Bu anlamda saha ziyaretlerimizde vatandaşımız bunu bize söylüyor, teşekkürlerini Cumhurbaşkanımıza iletmemizi ifade ediyorlar. Bizler görüyoruz ki vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye güveniyor. Vatandaşlarımıza, Cumhurbaşkanımız ve partimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

AK Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Tozar da “AK Parti Kadın Kolları İl Başkanımız Duygu Göğde ile vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimize olan sevgilerine bir kez daha şahit olduk. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü bizleri mutlu ediyor. AK Parti Çine Kadın Kolları olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca vatandaş ziyaretimizin yanında mahalle teşkilat başkanlarımızla bir araya geldik ve yapacağımız çalışmalarla ilgili birtakım istişareler yaptık. AK Parti olarak Çine’de de yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.