Son dönemlerde en güncel çalışma metotlarından biri de remote çalışma şeklidir. Remote çalışma yapan kişilerin herhangi bir fiziksel ofise ihtiyaç duymamasından kaynaklı olarak sanal ofislere yöneldiği de bir gerçektir. Başta İstanbul olmak üzere ülkemizin hemen her noktasında sanal ofis desteği alabilecek olan remote çalışanlar sanal ofis çalışma yöntemi sayesinde çeşitli avantajlardan da yararlanmaktadır. Peki sanal ofis avantajları nedir?
  • Hazır ofis maliyetleri ortadan kalkıyor
  • Fiziksel bir ofise bağlı kalmadan çalışma özgürlüğü sağlanıyor
  • Çalışma adresi resmi adres olarak gösterilebiliyor
  • Stopaj vergisi ödenmiyor
  • Anlaşılan ofis şirketi üzerinden istenilen zamanlarda toplantı odası kiralama ve hazır ofis kiralama avantajları sağlanıyor
Bu gibi avantajlara sahip olan sanal ofislerde girişimciler çalışmalarını gerek ev adreslerinden gerekse de istediği herhangi bir lokasyondan gerçekleştirerek uzun vadede başarı hedeflerine ulaşabiliyorlar. Sizler de sanal ofis imkanından yararlanarak en uygun maliyetler karşısında çalışmalarınızı yüksek verimlilikte sürdürebilirsiniz. En İyi Sanal Ofis İstanbul Girişimcilerin en fazla bulunduğu, en çok tercih ettiği ve iş dünyasında uzun vadede en iyi şekilde kendilerini ifade ederek başarı hedeflediği lokasyonların başında İstanbul gelmektedir. En iyi sanal ofis İstanbul araştırmalarını yapan girişimciler de yine aynı şekilde kendi bütçelerine, iş durumlarına ve lokasyonlarına göre tercih yapmak isterler. İstanbul'da olup İstanbul'daki imkanlardan yararlanarak girşimcilik dünyasında var olmak isteyen binlerce girişimci remote çalışmayı tercih etmekte ve dolayısıyla sanal ofis çözümleri için araştırmalarını da sürdürmektedir. Özellikle de işlerini bilgisayar üzerinden gerçekleştiren ve herhangi bir fiziksel ofise ihtiyaç duymayan bilgisayar mühendisi, yazılımcılar, ofis çalışanları, avukatlar gibi farklı meslek grupları sanal ofis tercihi yaparak işlerini yüksek verimlilikte sürdürme amacı taşımaktadır.  Sanal Ofis Fiyatları Sanal ofis araştırması yapan girişimcilerin bu noktada en merak ettikleri konunun başında sanal ofis fiyatları da gelmektedir. Sanal ofis fiyatları ofis şirketinin sunduğu imkanlar, ofis şirketinin profili ve çeşitli parametrelere göre değişmektedir. İstanbul merkezli sanal ofis kiralamak isteyen girişimciler bu noktada Kamara'yı tercih ederek en iyi imkanlardan yararlanma şansına da sahip olurlar. Çünkü Kamara, İstanbul'un farklı noktalarında hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odası hizmetleri sunarak müşterilerinin memnuniyetine fazlasıyla önem veren şirket profili çizmektedir. Kamara ile sadece sanal ofis imkanlarından değil ihtiyacınıza göre hazır ofis ve paylaşımlı ofis seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Kamara Sanal Ofis İstanbul'un farklı 8 noktasında farklı konseptlerle hizmet vererek müşterilerine en iyi lokasyonlarda çalışma imkanı sunan Kamara sanal ofis imkanlarıyla da yine ön plana çıkmaktadır. Uzaktan çalışma fikrine kapılanlar, işini uzaktan yönetmek isteyenler ve herhangi bir ofise bağlı kalmak istemeyenler Kamara sanal ofis avantajları ile çalışmalarını yüksek verimlilikte sürdürebilir. Çünkü Kamara'da sanal ofis avantajları olarak sizlere şunlar sunuluyor:
  • Çalışma adresini resmi adres olarak gösterebilirsiniz
  • Profesyonel sekreterya desteği
  • Posta ve kargo teslim alınması
  • Stopaj vergisi ödemezsiniz
  • Toplantı odalarına daha kolay erişim imkanı
  • Faks, fotokopi gibi tüm ofis ekipmanları
  • Mesai saatleri dışında telesekreter
Her ne kadar sanal ofis olup uzaktan çalışma fırsatı içerisinde olunsa da eğer Kamara müşterisiyseniz istediğiniz zamanlarda İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki en görkemli semtlerden biri olan Kadıköy'de toplantılarınızı gerçekleştirebilir, hazır ofisinizi İstiklal Caddesi manzarasındaki Beyoğlu'nda kiralayarak işlerinizi daha efektif yönetebilirsiniz. Kamara ofis hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.