Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın ziyaretlerine ilişkin konuştu. CHP'li Yıldız, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederken; Aydınlıların muhteşem 2 gün geçirdiğini dile getirdi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aydın'da ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Kuşadası ve Didim Belediyelerimizin temel atma ve toplu açılış törenlerine Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldık. Genel Başkanımıza bu güzel programlarda bizleri yalnız bırakmadığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ziyaretini değerlendiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Aydın’ımızda 2 gün temel atma ve toplu açılış törenlerine katıldık. Şoför esnafını dinledik, yeni yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Aydınlılar Genel Başkanımızı çok güzel karşıladılar. Hep birlikte gördük ki, Aydınlı yurttaşlarımız da değişim istiyor. Milletimiz her gün gelen zamlar karşısında belini büküyor. Genel Başkanımız Kemal Bey’in de söylediği gibi ‘Bu seçimlerde sarayda oturan Recep Tayyip Erdoğan’ı emekli edeceğiz’ Biraz sabır, geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullandı.

Aydınlılara teşekkür eden CHP’li Yıldız, “Genel Başkanımızı müthiş bir coşkuyla karşılayan, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan, sıcağın altında Genel Başkanımızın sesine kulak veren tüm Aydınlı yurttaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.