İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Doç. Dr. Ali Emre Dingin, Yazı İşleri Müdürlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hicabi Arslan, editörlüğünü ise Öğretim Görevlisi Aslıhan Topal, Araştırma Görevlisi Samet Akveran ile Dilan Azizoğlu, Gamze Doğan ve Atakan Başpehlivan üstlendi.
Gazetecilik bölümü son sınıf öğrencilerinin ders kapsamında yapmış olduğu haberlerin yayınlandığı ADÜDergi'de; kültür-sanattan bilim ve teknolojiye, spordan sağlığa, araştırma haberden öğrenci söyleşilerine kadar birçok haber yer aldı.

YARIŞMALARA KATILACAK


Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu haberler aynı zamanda Öğrenci Uygulama Haber sitesi olan e-gztADÜ’de ‘gzt.adu.edu.tr’ linki üzerinden yayınlanacak. Ayrıca derginin sosyal medya hesapları olan instagram, twitter ve facebook adresi olan @egazeteadu adresinden haberlere ulaşılabilecek. Öğrenciler ADÜDergi'de yayınlanan haberleri ve dergi tasarımını TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Genç İletişimciler Yarışması gibi birçok yarışmaya gönderebilecek. ADÜ matbaasında basılan derginin her sayısı dönem sonu olacak şekilde yılda iki sayının çıkarılması planlandı.