Koçarlı Belediyesi tarafından, sponsorların destekleri ile düzenlenen Koçarlı Yöresel Ürünler Festivali, sona erdi. Üç gün süren ve ilk iki gününde ünlü sanatçılar Koray Avcı ve Tuğçe Kandemir’in sahne aldığı festivalin kapanışını ise Aleyna Tilki yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere özellikle gençler, yoğun ilgi gösterdi. Hayranları ile buluşan Tilki, şarkıları ve sahne performansı ile beğeni topladı. Tilki’nin söylediği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar, doyasıya eğlendi. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın ev sahipliğinde yapılan konseri izleyen protokol üyeleri arasında AK Parti Aydın milletvekilleri Rıza Posacı ve Metin Yavuz ile Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli de yer aldı.

PLAKET VERİLDİ

Konsere kısa süreliğine ara verilirken, ünlü sanatçı Aleyna Tilki’ye Belediye Başkanı Kaplan çiçek, Milletvekili Posacı yöresel ürünlerden oluşan sepet ve Kaymakam Tepeli de plaket takdim ederek, kendisine teşekkür etti.

“KOÇARLI İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Kaplan, konser alanını dolduran vatandaşlara seslenerek, “Her şey sizin için. Koçarlı için ne yapsak azdır. Koçarlı’yı marka ilçe yapmak için emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

“KOÇARLI’NIN HAVASINA HAYRAN KALDIM”

Aleyna Tilki ise Koçarlı’da olmaktan çok mutlu olduğunu ve hayranlarının enerjisinin de muhteşem olduğunu ifade ederek, “Gündüz saatlerinde Koçarlı’yı gezme fırsatım oldu. Zeytin bahçelerinde dolaşarak, havasına ve doğasına hayran kaldım” şeklinde konuştu. Konuşmasını tamamlayan Tilki, konserine kaldığı yerden devam etti. Tilki, hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı.