Kültür Merkezindeki toplantıya MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyeleri Deniz Depboylu, Ahmet Savaş Çolak, Burak Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, İl Ocak Başkanı Hakan Karakuş, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, BBP İlçe Başkanı Bülent Eriklioğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, Karacasu MYO Müdürü Umut Tolga Gümüş, STK temsilcileri, çevre ilçelerden gelen MHP İlçe yöneticileri, muhtarlar ve partililer katıldı. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen MYK Üyesi Burak Pehlivan, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başladığımız bu toplantıların esas amacı esas hedefi Atatürk’ümüzün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinin Atatürk’ün çizgisinden çıktığını ve ülkeyi bir kaosa bir sıkıntıya sokmanın mücadelesini verdiğini belirtmek ve anlatmaktır. Bunun için bugün buradayız” dedi.

“AKŞENER KİŞİSEL MENFAATİ İÇİN MHP’DEN AYRILDI”


MYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak, “ Türkiye Cumhuriyetine muhalif olan millet adı altındaki zillet ittifakının gerçek yüzünü sizlerle paylaşacağız. Türkiye’de bir milli ittifak var, Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı’nın birinci önceliği güvenliktir. İkinci önceliği sosyal devlet olmanın bir ve beraber yaşamanın şartlarını yerine getirmektir. Cumhur İttifakı terörü bitirme noktasına getirmiştir. Yıllardır Türkiye’de tek bir bomba patlamıyor. Vatandaşımızın güvenli bir şekilde tatile gidebilmesi, sokakta çocuğunun elinden tutup gezebilmesinin ne büyük bir özgürlük olduğunu farklı ülkelerde yaşanan savaş ve terör ortamlarını gördüğümüzde güvenliğin ne kadar önemli olduğunu idrak edebiliyoruz. Cumhur İttifakı başta Amerika olmak üzere emperyal devletlerin çıkarlarına uymadığı için hedef konumuna getirilmiş durumda. Bu güçler Millet İttifakı’nı destekliyor. Biz Genel Başkanımız liderliğinde ülkemizin birliği, bütünlüğü ve bağımsızlığı için çalışıyoruz. Meral Akşener denilen kadın var ya Devlet Bahçeli onu milletvekili yapsaydı hala orada oturuyordu. Sırf milletvekili yapmadığı için tamamen şahsi ikbali için... Bu kardeşiniz onu çok iyi tanır, 12-13 yıl onunla aynı bölgede siyaset yaptım. Tek düşündüğü şey menfaatidir, makam mevkidir. Kendi makam mevkisi için Yunan dostu Ekrem İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet’e benzetidir. PKK'nın siyasi temsilcisi Selahattin Demirtaş’ı Kürt siyasi hareketinin temsilcisi ilan eder” dedi.

“İBB’Yİ İYİ PARTİ’NİN ARKA BAHÇESİ YAPTILAR”


Sözlerini sürdüren Çolak, “Yolsuzluk var diye Cumhur İttifakını itham eder ama İstanbul Büyükşehir Belediyesinden aldığı 80 milyon TL’yi bir gün olsun ağzından duyamazsınız. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bütün ihalelerini araştırsınlar. İstanbul’daki bütün ihaleleri adı iyi kendi kötü partinin temsilcileri alıyor. Yolsuzluk zirveye çıkmış durumda. İBB, İYİ Parti’nin arka bahçesine dönüşmüş durumda. Meral Akşener paralar kendi partisine geldikçe İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet de yapar haşa Mustafa Kemal Atatürk de yapar. 6’lı ittifak bir menfaat birlikteliği. DYP’de başlamış lideri Tansu Çiller’e ihanet etmiş, sonra ANAP’a gitmiş, sona AK Parti’ye gitmiş sonra MHP’ye gelmiş, sonra gitmiş İYİ Parti’yi kurmuş. Böyle bir siyasi yelpaze olabilir mi? Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye’nin her yerinde bu Akşener’i, Kılıçdaroğlu’nu yaptıklarını dilimiz döndüğünce anlatacağız. Şu Cumhur İttifakı karşısında Allah Millet İttifakına fırsat vermesin. Terörle yaptığımız mücadelenin hepsi sil baştan… Bir tane Başkan Yardımcısı HDP’den olacak ondan sonra git sınır ötesi operasyon yap. Hanımefendi Başbakan olacağım diyor. Milleti kandırıyorsun. Yüzde 35-40 alacak CHP, oraya gelecek sembolik bir Cumhurbaşkanlığı alacak, Başbakanlığı sana mı bırakacak. Karşınızda çocuk mu var, milleti aptal mı sanıyorsunuz. Bir şeyleri çok da uzatmak istemiyorum. Milletimiz anlıyordur” dedi.

“KİMSEYE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ”


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdiğini ifade eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, konuşmasına 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Gününü anarak başladı. Osmanağaoğlu konuşmasının devamında, “Bekamızdan taviz vermeyeceğiz. Siyasi dolandırıcılara fırsat vermeyeceğiz. Eğilmeyeceğiz, yolumuzdan dönmeyeceğiz. Geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi hedefinden asla döndürmeyeceğiz. Vahdette huzur, ayrılıkta şer vardır. Devlet düşmanlarını rahatsız etmeye devam edeceğiz. Ekonomik dalgalanmalarla geleceği şekillendireceklerini sananlar tarihi fırsatları değerlendirmemizi engelleyemeyeceklerdir. Her kapıyı çalacak, her yüreğe dokunacak, her insanımızı kucaklayacak, her yere ayak basacak, her gönüle ulaşacağız. Ben değil biz diyeceğiz. İnsanımıza tepeden bakmayacağız” şeklinde konuştu. MHP heyeti ilçede ayrıca şehit Jandarma Kenan Karabacaklı ile MHP'nin ilçedeki ilk Belediye Başkan Adayı olan ülkücü Ergun Aytaç'ın ailelerini ziyaret etti.