Kendisinden önceki dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD) kiralanan ve hazırlanan projenin yapımı tamamlanamadığı için atıl vaziyette bekleyen tarihi hangar binaları için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, adım attı. Tarihi hangar projesini raftan indiren Başkan Kaya, tarihi binaları nikah salonu ve kafeterya olarak vatandaşın hizmetine sunmak için çalışma başlattı. Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalarda son aşamaya girilirken, içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer aldığı proje hizmete girmek için adeta geri sayıma geçti. Başkan Kaya, haziran ayında çalışmaların tamamlanacağını ve açılışı yapacaklarını söyledi.

"İNCİRLİOVA’MIZA ÇOK YAKIŞACAK"

Atatürk Mahallesi'nde yer alan tarihi hangar binalarında teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tarihi alana yeniden hayat verdiklerini dile getirerek, "Bu proje salt benim dönemimde başlamış yeni bir proje değil. 2013 yılında başlamış, önceki dönemde birtakım işler yapılmış ancak devamı getirilmemiş, rafa kaldırılmış. Üstelik belediye olarak TCDD'ye kira ödemeye devam ediyoruz. Hem kira ödeyip, hem de bu güzelim tescilli kültür varlıklarını kendi kaderine terk etmek olmazdı. İçerisinde kafeterya, nikah salonu, spor alanı, süs havuzu ve çocuk oyun alanının bulunduğu yeni sosyal donatı alanımız İncirliova'mıza çok yakışacak, şimdiden hayırlı olsun" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Projeye emek veren ve çalışmaları yürüten belediye personellerine teşekkür eden Başkan Kaya, yılmadan, yorulmadan İncirliova'nın aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.